Bekjempe tretthet og utmattelse

Mange nettselskaper foreslår gjerne et hav av forskjellige fraktmetoder. En som er veldig vanlig i disse dager er å få den levert til et utleveringssted, hvor du henter pakken din selv når det passer deg. Løsningen er tross alt uvanlig smidig, og i mange tilfeller også den billigste typen levering.

Du bør også vurdere å velge å få det levert til din hjemmeadresse eller til jobben din. Løsningen viser seg vanligvis å være litt dyrere, men også svært uproblematisk. Den billigste leveringsversjonen kan ikke nektes å hente pakken selv, noe som imidlertid er betinget av at du er fysisk i nærheten av e-butikkens bosted.

kan gjøre klart produktet før logistikkpersonalet reiser hjem.

Ekstraordinært enkelt for kjøpere å sammenligne priser

Det er ekstremt smart for alle å finne informasjon om priser fra forskjellige butikker på nett, og heldigvis har de aller fleste nettbutikker funnet det nødvendig å markere salgsverdien av mange av produktene deres – for gutter og jenter så vel som for kvinner og menn – og noen ganger til og med tilby gratis frakt.

Det kan imidlertid fortsatt være lønnsomt å analysere flere nettbutikker etter salg før du legger inn bestillingen, slik at du er sikker på å få den rimeligste prisen.

Generelt anbefaler vi kjøp med kort eller mobilbetaling. Som en annen løsning bør du benytte deg av en avbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill når du ber om å betale ned pengene over lengre tid.

Før noen handler på en nettbutikk, bør de, for å være sikker, ha et øye med handelsbetingelsene, men det er vanligvis lite interessant.

En enkel løsning kan være å sjekke om nettselskapet er medlem av e-merkeordningen, fordi det skal være en forsikring om at e-selskapet følger de danske reglene, og at nettsiden er inspisert en gang i blant av eksperter som forstår gjeldende lover. Dette er også en god sjanse for en hjelpende hånd, dersom du skulle få problemer i forbindelse med handelen din.

Trustpilot tilbyr ultrafine alternativer

Trustpilot tilbyr så å si uavhengige snarveier for å observere opplevelsene til forskjellige andre kjøpere, og derfor anbefales det at du ser på internettselskapets anmeldelser før du bestiller.

Facebook gir også noen hederlige muligheter til å få et innblikk i e-selskapets troverdighet. I tillegg ser man mange internettbedrifter som tilbyr folk å forberede en anmeldelse av kjøpsopplevelsen, som like gjerne bør brukes til å få et inntrykk av kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av reklame. Vi har et fast samarbeid med et hav av nettselskaper når vi presenterer butikkenes tilbud, og får provisjon dersom de besøkende vi videresender gjennomfører et kjøp.

Instruksjoner om varer og nettbutikker støttes ofte, men vi ønsker ikke å ta ansvar for regelverk som er implementert siden vi sist oppdaterte nettsidens data.