Dra på shoppingtur til København med venninnene dine

Mange nettbutikker tilbyr heldigvis alle slags leveringsmuligheter. En favoritt skal nå sendes til en pakkebutikk, hvor du selv henter produktene når det passer deg best. Det er dermed stort sett enkelt, og i mange tilfeller også den billigste typen levering.

Du bør alternativt velge å velge levering hjem til deg eller til din arbeidsplass. Leveringsformen viser seg ofte å være litt dyrere, men på den annen side ganske overkommelig. Den rimeligste leveringsversjonen er utvilsomt å hente varene selv, men dette avhenger av at du er fysisk i nærheten av nettforhandlerens fungerende lager.

Frakttiden kan i noen tilfeller være ekstremt viktig når du trenger produktene med et øyeblikks varsel, og av den grunn er det ganske sentralt at vi sjekker forventet leveringsdato på det respektive produktet.

Mange nettselskaper garanterer levering på kun én arbeidsdag på en rekke av deres produkter, som imidlertid beregnes ut fra at bestillingen er gjennomført tidligere enn et eksakt tidspunkt, slik at de kan mest sannsynlig klare å få bestillingen klar før pakkepersonalet har fri.

Et tegn på at nettbutikken overholder de etablerte reglene

Det er spesielt rimelig for folk å analysere priser fra flere nettselskaper, og derfor har flere nettselskaper funnet det nødvendig å kutte salgspriser på produktene – for barn og babyer, så vel som for menn og kvinner – betydelig, og noen ganger til og med utføre gratis levering.

Men det kan likevel være fordelaktig å sjekke noen butikker på nett for tilbud før du fullfører transaksjonen, slik at du er ufeilbarlig sikker på å få den laveste prisen.

Man skal likevel ikke undervurdere at når en e-handler tilbyr best i testvarer til en utsalgspris som kan virke urealistisk gunstig, så er dette ofte en egenskap som viser en svindelbutikk. Bestillinger med betalingskort er likevel omfattet av en bestemmelse, som støtter folk mot svindel med nettbutikker.

Vi anbefaler betaling med kort eller MobilePay. Alternativt kan du benytte et avbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, dersom du ønsker å betale regningen over en lengre periode.

Finn ut om internettselskapet støttes av e-merket

Før folk bestiller fra en nettforhandler, bør du utvilsomt gå gjennom deres vilkår og betingelser, men det er noen ganger ikke veldig morsomt.

Et annet alternativ kan være å merke seg om nettbutikken er et e-merket medlem, fordi det skal være en indikasjon på at nettvirksomheten respekterer dansk lov, samt at internettselskapet rutinemessig kontrolleres av eksperter som har mye erfaring med vedtektene på området. I tillegg gir det deg en sjanse til støtte, i den grad du forårsaker problemer som følge av shoppingen din.

Videre er det bra at kunden er klar over de mest grunnleggende forholdene som kan påvirke bestillingen, for eksempel selskapets returpolicy. På grunn av dette er det også avgjørende at du når som helst lagrer kvitteringen på e-post, slik at du kan vitne om bestillingen i fremtiden, uansett om du er ute etter et produkt til mann eller kvinne.

Bestilling til din private bolig eller til din arbeidsplass

Trustpilot gir faktisk verdifulle sjanser til å søke etter et stort antall nåværende kjøpers erfaringer, og på grunn av dette anbefales det at du sjekker nettbutikkens anmeldelser før du handler.

Facebook inneholder også stort sett gunstige snarveier for å få et inntrykk av nettbutikkens kundetilfredshet. I tillegg til det møter vi noen e-butikker som gir kundene mulighet til å gi en kritikk av kjøpet sitt, som også kan brukes til å veie opp kundetilfredshet.

Dette nettstedet er finansiert av annonseinntekter. Vi har et nært samarbeid med mange nettbutikker siden vi presenterer deres tilbud, og oppnår provisjon i den grad en bruker fra vår side fullfører en bestilling.

Informasjon om tilbud og butikker på internett vedlikeholdes rutinemessig, men vi påtar oss ikke ansvar for endringer som kan ha blitt gjort etter siste oppdatering av nettsidens data.