Løpeutstyr for den seriøse løperen

Heldigvis tilbyr ganske mange nettbutikker forskjellige leveringsmodeller. Det desidert mest populære er levering til et hentepunkt, som gir deg fleksibiliteten til å hente bestillingen når det passer deg. Løsningen er derfor superenkel, og også den billigste typen frakt.

Du bør også veie opp fordeler og ulemper ved å velge levering dit du bor eller til når du er på jobb. Dessverre blir det litt mer pepperaktig, men like godt veldig praktisk. Det billigste leveringsalternativet vil alltid vise seg å være å hente pakken selv, men det alternativet avhenger av at du er i nærheten av nettbutikkens lager.

Antall leveringsdager kan i noen tilfeller være ekstremt viktig dersom du skal bruke bestillingen med et øyeblikks varsel, og det er derfor selvsagt aktuelt at du dobbeltsjekker estimert leveringstid for den aktuelle produkt.

De fleste e-butikker tilbyr 1 hverdagslevering på massevis av produkter, men det forutsettes tross alt at transaksjonen er realisert før et fastsatt tidspunkt, slik at de kan få varen sendt før lageret ansatte har fire netter.

Enkelte nettbutikker leverer gratis, men i de fleste tilfeller gjelder dette kun hvis du kjøper for en presis sum. I tillegg bør du bestemme deg for den mest prisbevisste leveringsmåten, som ofte – uansett om du er i Herning, Nykøbing Falster eller Struer – vil være å få bestillingen din levert til en pakkebutikk.

Det er smart at du leser e-handelsvurderingene

Det har vist seg å være ekstremt smart for kjøpere å analysere priser fra ulike nettbutikker og heldigvis flertallet av butikkene på nettet har ikke klart å la være å kutte utsalgsprisene på produktene – for gutter og jenter, samt for kvinner og menn – drastisk, og til og med noen ganger gi gratis frakt.

Det kan imidlertid alltid være gunstig å sjekke noen forskjellige nettlager for rabatter før du handler, slik at du er sikker på å få den billigste prisen.

Uansett hva, bør du være klar over at hvis en nettbutikk markedsfører de beste testvarene for salg til en salgspris som virker merkelig rimelig, bør dette noen ganger være et advarselstegn på en uredelig nettbutikk . Kortkjøp er tross alt omfattet av en lov som bistår deg som kjøper mot bedragerske internettselskaper.

Generelt sett favoriserer vi kjøp med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du benytte deg av en avdragsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfelle du har tenkt å tilbakebetale betalingen over tid.

Vi anbefaler at du ser på nettbutikkens kritikk

Før folk handler i en butikk kan de for å være på den sikre siden sette seg inn i butikkens vilkår, men dette er ofte tidkrevende yrke.

Alternativet kan være å se nærmere på om internettselskapet er et e-merket medlem, siden det er en indikasjon på at nettbutikken anerkjenner de offisielle danske reglene, samt at internettselskapet er jevnlig revurderes av sakkyndige som kjenner til gjeldende bestemmelser. Det gir deg en snarvei til en hjelpende hånd hvis du opplever vanskeligheter i forbindelse med din handel.

Shopping på nettet øker kraftig

Trustpilot tilbyr en rekke ærlige sjanser til å se nærmere på forskjellige andre forbrukeres vurderinger, og på grunn av dette kan det være nyttig at du går gjennom nettbutikkens vurderinger før du kjøper.

Facebook tilbyr også alltid solide snarveier for å få en ide om e-bedriftens kundetilfredshet. I tillegg ser man noen nettbutikker som gir kundene mulighet til å gi uttrykk for en vurdering av kjøpet sitt, som også kan brukes til å fornemme kundetilfredshet.

Nettstedet er finansiert av reklame. Vi har samarbeid med et stort antall butikker på nettet hvor vi presenterer bedriftenes varer, og høster et gebyr under forutsetning av at en av besøkende på nettsiden vår gjennomfører en bestilling.

Kunnskap om tilbud og e-butikker støttes ofte, men vi gir ingen garanti mot endringer som kan ha blitt implementert etter at vi sist oppdaterte nettsidens informasjon.