Overgangsalder – det er ikke en dårlig ting

Mange butikker på nettet tilbyr nå noen ganger ulike leveringsmetoder. Foreløpig er det mest brukte å få det levert til en pakkebutikk, som lar deg hente de bestilte produktene den dagen det passer deg. Frakttypen er derfor meget passende, og ofte også den billigste leveringsformen.

Du kan også vurdere å velge hjemlevering dit du bor eller til når du er på jobb. Fraktmetoden er vanligvis litt dyrere, men også supertilgjengelig. Den mest prisbevisste leveringsmodellen vil imidlertid alltid være å hente bestillingen selv, men det alternativet krever at du bor i nærheten av e-forhandlerens bosted.

Leveringshastigheten kan i noen tilfeller være ekstremt avgjørende om du skal bruke varene nå og her, så det er derfor selvsagt meningsfullt at du gransker den estimerte leveringstiden på det aktuelle produktet.

De fleste e-butikker tilbyr levering neste virkedag for mange av butikkens produkter, noe som tross alt er betinget av at transaksjonen lagres før et gitt tidspunkt, slik at de trygt kan ha produktene sendes før personalet får fri.

Noen enkeltstående nettbutikker garanterer levering uten kostnad, men som regel forutsettes det at du handler for en fast sum. Ellers bør du velge den billigste fraktformen, som oftest – uansett om du er i Århus, Dragør eller Lemvig – vil være å få produktene dine kjørt til et hentepunkt.

Internetthandel gjøres på telefonen

I dag er det ganske smertefritt for oss alle å finne de laveste prisene blant ulike nettselskaper, og for det har mange nettbutikker blitt tvunget til å redusere salgsverdien av varene deres – for gutter og jenter, og samtidig også for menn og kvinner – drastisk, og tilbyr til og med noen ganger gratis levering.

Det kan likevel være lønnsomt å sammenligne noen få butikker på nett for rabattkoder før du gjennomfører kjøpet, slik at du er garantert å få den billigste prisen.

Generelt anbefaler vi kortkjøp eller betaling med mobiltelefonen. Alternativt bør du benytte deg av en avdragsordning som ViaBill, hvis du har tenkt å betale beløpet over flere uker.

Før noen bestiller fra en e-butikk bør man faktisk studere nettbutikkens handelsbetingelser, men i mange tilfeller er ikke dette spesielt interessant.

Et enklere alternativ kan være å sjekke om nettbutikken er e-merkegodkjent, da det generelt sett er en garanti for at internettvirksomheten overholder de danske lovene, og at nettbutikken nå og da blir gjennomgått av fagfolk som er svært konfidensielle vilkår på området. Du tilbys også muligheten til å få assistanse dersom du skulle få problemer i forbindelse med handelen din.

Videre anbefales det at du er kunnskapsrik om de grunnleggende betingelsene som er viktige for kjøpet, som for eksempel hvilken bytterett nettbutikken bruker. I den forbindelse er det like aktuelt at du til enhver tid oppbevarer bestillingsmailen din, slik at du når som helst kan bekrefte transaksjonen, enten du handler jente eller gutt.

Shopping på nettet gjøres på telefonen

Trustpilot skaper ultraegnede muligheter for å lære mer om en stor del av eksisterende forbrukeres anmeldelser, og på grunn av dette er det smart at du observerer nettbutikkens anmeldelser før du bestiller.

Facebook gir deg også virkelig nyttige muligheter til å se på troverdigheten til e-butikken. I tillegg til det møter vi mange nettselskaper hvor du kan gi uttrykk for en kritikk av kjøpsopplevelsen, som også må brukes til å veie opp kundetilfredsheten.

Dette nettstedet er finansiert av annonser. Vi samarbeider tett med en gruppe selskaper på nett i form av å vise butikkenes varer, og krever inn et gebyr dersom en av de besøkende på nettsiden vår legger inn en bestilling.

Data om tilbud og nettbutikker vedlikeholdes ofte, men vi kan ikke garantere mot rettelser som kan ha blitt implementert etter siste oppdatering av nettstedets data.