Sommerens kuleste prints

Et stort antall nettbutikker tilbyr gradvis forskjellige typer frakt. En som er veldig vanlig for tiden er å få den levert på et hentepunkt, som lar deg hente produktene den dagen det passer deg. Fraktformen er dermed svært praktisk, og i tillegg den rimeligste leveringsmetoden.

Du kan også velge å få den sendt til din leilighet eller til din arbeidsplass. Alternativet er noen ganger litt mer kostbart, men ellers stort sett uproblematisk. Den billigste typen levering vil imidlertid i de fleste tilfeller være å hente varene selv, noe som krever at du bor i kort avstand fra nettbutikkens plassering.

De fleste nettbutikker lover mulighet for dag-til-dag levering på mange av butikkens varenumre, men glem ikke at dette krever at bestillingen legges inn før et bestemt tidspunkt, slik at de kan få varen til fraktselskapet før de pakkeansatte har fri.

Leveringsevnen er selvsagt spesielt viktig

I dag er det spesielt enkelt for vanlige dødelige å finne de laveste prisene fra ulike internettselskaper og så mange nettbutikker har måttet tvangssalg prisene på produktene – for babyer og barn, og også for menn og kvinner – drastisk, og noen ganger til og med garantere gratis frakt.

Derfor kan det til enhver tid være lønnsomt å analysere ulike e-bedrifter for tilbud før du legger inn bestillingen, slik at du er garantert å få den billigste prisen.

Vi anbefaler å handle med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du bruke en avbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill dersom du har tenkt å betale ned beløpet over lengre tid.

Før folk bestiller i en e-butikk bør de i prinsippet gjennomgå nettbutikkens vilkår, men dette er som regel ikke spennende.

Et annet alternativ kan derfor være å se om nettforhandleren er e-merket, noe som vanligvis er en indikasjon på at e-butikken følger de offisielle reglene og at internettselskapet av og til blir inspisert av advokater som har inngående kjennskap til regelverket på området. Dette gir deg mulighet for støtte dersom du opplever problemer i prosessen med handelen din.

I tillegg er det å foretrekke at kjøper er klar over de grunnleggende retningslinjene som påvirker kjøpet, for eksempel hvilken bytterett internettselskapet tilbyr. I forhold til det er det også viktig at du fortsatt beholder faktura-e-posten din, slik at du når som helst kan være vitne til shoppingen din, enten du skal kjøpe gave til jente eller gutt.

Internetthandel vokser ekstremt

Trustpilot gir deg uforlignelige uavhengige sjanser til å søke gjennom mange andre kunders vurderinger, og her foreslår vi at du tar en titt på nettforhandlerens vurderinger før du handler .

Facebook gir deg lignende vanlige troverdige alternativer for å få en ide om nettbutikkens pålitelighet. I tillegg ser vi noen virksomheter på nett hvor du kan sende inn en anmeldelse av kjøpet deres, som også må brukes til å vurdere kundetilfredshet.