80 talls mote dame

16 ideer om 80 talls mote – Pinterest

16 ideer om 80 talls mote | 80-tallet, 80s costume, gwen stefani

Om du skal på en fest med 80-tallstema, har du virkelig noe å glede deg til! Vi har flotte kostymer som vil passe perfekt inn i den fantastiske 80-tallsverdenen …

28.nov.2018 – Utforsk denne tavlen til Sol Horten på Pinterest: «80 talls mote». Se flere ideer om 80-tallet, 80s costume, gwen stefani.

80 talls klær – Kostymer.no

80 talls klær

Vi har samlet masser av fete 80-talls kostymer. Så hvis du ikke kan finne dine gamle gulrotsbukser og O’Niel trøya er slitt ut må du “nøye” deg med et av …

Herlige 80-tallet! Dette tiåret er fullt av knæsje farger, glitter og glam, og svære hårfrisyre. Glam-rockerne hadde en viktig posisjon på 80-tallet, og frisyrene deres kan man virkelig bli imponert av – puddelhåret har for mange blitt selve symbolet på 80-tallet. Kvinnene på 80-tallet brukte ofte sterk, fargerik sminke og store smykker. Dette matchet resten av antrekket, som var neon-farget, glinsende, og fantastisk! Her gjaldt det å få oppmerksomhet! På 80-tallet lot mange seg inspirere av såpeoperaen Dynastiet, hvor det var glamour, glitter og rikdom som gjaldt. Om du skal på en fest med 80-tallstema, har du virkelig noe å glede deg til! Vi har flotte kostymer som vil passe perfekt inn i den fantastiske 80-tallsverdenen. Om du er ute etter kostymer for glamrockere eller kostymer med sterke farger og leopardmønster, har du kommet til rett plass. Sett på fantastisk 80-tallsmusikk, kom deg ut på dansegulvet, og gjør deg klar til å skinne!

Stilen alle eier: 80 talls klær er tilbake | FASHIOLA

Hege Golf er stylist i Carlings, og har jobbet i motebransjen en årrekke. Hun forteller deg mer om 80-tallsklærne vi ser i dagens motebilde og hvordan du kan …

80 talls klær er tilbake! Les mer for hvordan du kan style plaggene du allerede har, som high wasted jeans, sneakers, blazeren og sneakers!

Velkommen tilbake til 80-tallet – Mote – KK

Mote: Velkommen tilbake til 80-tallet

2. mai 2018 — Motet skiller mye mellom kvinner og menn, slik det alltid har vært gjennom historien. Kanskje var forskjellene mellom kvinners og menns mote …

Nå er det alvor, ifølge damene i «Sex og singelliv 2». Slik får du stilen, hvis du vil ha den.

80-talls kostumer & klær | Dame og Herre – Festtema.no

80-talls kostumer & klær | Dame og Herre

Når det kommer til trender og moter så har mote-verdenen en greie for nostalgi. … Da kan det være lurt å ha et 80 talls kostyme med dette neon-settet.

80-talls ikoner: Michael Jackson, Platoon, E.T. Madonna & Wham | 10% FACEBOOK Rabatt | Kostymer til menn & kvinner

80-tallsklær: dette er trend nå! – Carlings

80-tallsklær: dette er trend nå!

80-tallsklær og stilen fra 40 år siden er tilbake i trendbildet som aldri før! Les hva stylist Helge Golf sier om stilen, og bli inspirert til hvordan du kan bruke moten selv.

80-talls klær – Overkommelig og Godt utstyrt utvalg

80-talls klær – Overkommelig og Godt utstyrt utvalg – Kjempe kjøpsvilkår

Leter du etter 80-talls klær? På siden vår vil du finne et stort, overkommelig og godt utstyrt utvalg. Velkommen til 80talskläder.com!

1980/90 Tallet & Neon – Mye Moro

1980/90 Tallet & Neon

1980 kostyme og 90 talls kostyme, fortsatt veldig populærtTrenger du et party-antrekk, og vil kle deg som du gjorde i barndommen, da har du kommet til det perfekte stedet for nå skal vi fortelle deg om mange ulike 80 talls kostyme og 1990 kostyme. I mye moro sortimentet finner du mange kjente 80 og 90 talls kostymer. Det gode kjære 80 tallet var en spesiell tid for mange, samt 90 tallet. Selv om det ikke føles så lenge siden så har det faktisk gått 30 år.  Når det kommer til trender og moter så har mote-verdenen en greie for nostalgi. Mange av dagens motestiler er en nytolkning, eller rett og slett en kopi av moten fra 80 og 90 tallet. Eksempler på dette er puff-ermet bluser, brede skuldre, power suit og plisserte bukser som alle er moter tatt rett fra 80-tallet! Mens fra 90 tallet er listen mye mer ekstensiv.Hvis du skal ha en tema-fest kan det være perfekt å velge tema fra 80 eller 90 tallet. Selv om det er 30-40 år siden så er det ikke så lenge siden når man tenker på mote. Hvis du skal ha et 80 talls kostyme så finnes det mye man kan ha på seg. For eksempel så kan du bruke noe som heter «grilldress», denne var en populær onesie folk pleide å ha på seg. Den finner du både for gutter og jenter. Ellers var det veldig populært med ulike neon-farger eller veldig fargerike klær. Da kan det være lurt å ha et 80 talls kostyme med dette neon-settet. Noe som var spesielt på 80 tallet er definitivt håret. Det var veldig populært blant jentene og har stort og høyt hår. Så hvis du skal passe inn på denne festen kan det være lurt å ha et 1980 kostyme med en parykk som utrykker dette. Sammen med denne kule 80 talls buksen, får man et veldig kult kostyme!Hvis det er du som skal planlegge denne festen, så er det ikke bare kostymet som er viktig. For å gjøre festen virkelig stas kan det være lurt å vurdere å dekorere litt med typisk pynt. Da har vi masse å velge fra fra pappkrus og papptallerken til 80-talls banner. Her kan det være lurt å se litt gjennom hva som trengs.Mange av disse 80 talls kostymene kan passe meget godt inn i 90 talls fester også. Men hvis du vil ha noe som er typisk for denne tiden kan du ta en kikk på treningsdressen.Når du skal ha en 80-talls kostyme må du huske at dette var et tiår av djerv stil, farger og silhuetter, hår-spray og overdimensjonerte blazere. 90 talls kostymer er en stil som vi er bedre kjent med i dag, denim var veldig populært, fargede dongeribukser og crop tops.Her hos Mye Moro liker vi å ha klær fra alle ulike tiår, så hvis du skal ha en 80/90 talls fest, burde du sjekke ut alle våre 80 talls kostymer og 90 talls kostymer! Det er mange spennende kostymer å sjekke ut, og vi tviler sterkt på at du kommer til å bli skuffet av ditt nye 1990 kostyme eller 80 talls kostyme.

Ting vi husker fra 80-tallet – Underholdning – Klikk

Keywords: 80 talls mote dame