Astrazeneca kvinner

Covid-vaksiner: Har kvinner høyere risiko for den alvorlige …

Covid-vaksiner: Har kvinner høyere risiko for den alvorlige blodpropp-bivirkningen?

15. apr. 2021 — Det er flest kvinner som har fått den alvorlige blodproppbivirkningen etter AstraZeneca-vaksinen. Men det er likevel ikke godt nok …

Det er flere kvinner enn menn som har fått bivirkningen av vaksinene fra AstraZeneca og Johnson&Johnson. Men sammenhengen er ikke så sterk at man kan utelukke at menn også er i faresonen, sier vaksineforsker Gunnveig Grødeland.

Anbefaling om videre bruk av AstraZeneca- vaksinen – FHI

15. apr. 2021 — FHI besluttet torsdag 11. mars å ta pause i bruken av AstraZeneca-vaksinen (Vaxzevria) i Norge. Bakgrunnen for beslutningen var rapporter …

Økt forekomst av menstruasjonsforstyrrelser hos unge kvinner …

Økt forekomst av menstruasjonsforstyrrelser hos unge kvinner etter vaksinasjon mot korona – FHI

21. des. 2021 — I første omgang presenteres data samlet inn fra kvinner i alderen 18–30 år som deltok i … 4,7 prosent AstraZeneca og 0,2 prosent Janssen.

I denne artikkelen presenteres de første resultatene fra Folkehelseinstituttets store kartlegging av sammenhengen mellom koronavaksine og menstruasjonsforstyrrelser, med data fra unge kvinner.

Rapport om AstraZeneca-dødsfallene i Norge: Kvinner på 37 …

AstraZeneca, Korona | Rapport om AstraZeneca-dødsfallene i Norge: Kvinner på 37 og 42 år døde

9. apr. 2021 — Rapport om AstraZeneca-dødsfallene i Norge: Kvinner på 37 og 42 år døde. Rapporten fra ekspertene ved Rikshospitalet og UNN er …

Rapporten fra ekspertene ved Rikshospitalet og UNN er offentliggjort.

31 tilfeller av blodpropp etter AstraZeneca-vaksine – 9 … – NRK

30. mar. 2021 — FLEST KVINNER RAMMET: En tysk helsearbeider forbereder vaksinering med AstraZeneca-vaksinen i den tyske byen Maintal i forrige uker.

Derfor ville FHI droppe AstraZeneca-vaksinen – VG

15. apr. 2021 — For kvinner i samme aldersgruppe vil en forsinkelse i vaksinasjon på syv uker gi samme risiko for å bli innlagt på en intensivavdeling på grunn …

Alle i Norge vil ha større risiko for sykdom og død ved å velge AstraZeneca-vaksinen enn å vente på en annen, slår FHI fast.

Fatal hjerneblødning etter covid-19-vaksine

Fatal hjerneblødning etter covid-19-vaksine | Tidsskrift for Den norske legeforening

av TH Bjørnstad-Tuveng · 2021 · Sitert av 7 — 29.04.2021: Kort kasuistikk – En ung kvinne hadde hodepine i noen dager før … etter vaksinasjon med ChAdOx1 nCoV-19-vaksinen fra AstraZeneca.

29.04.2021: Kort kasuistikk – En ung kvinne hadde hodepine i noen dager før hun utviklet en fatal hjerneblødning ti dager etter vaksinasjon med ChAdOx1 nCoV-19-vaksinen fra AstraZeneca.

Kvinne døde etter Astrazeneca-vaksine – Bergens Tidende

Kvinne døde etter Astrazeneca-vaksine

15. mar. 2021 — En kvinne under 50 år døde på Rikshospitalet søndag. Kvinnen hadde en uke tidligere fått Astrazeneca-vaksinen. Det undersøkes om det er …

En kvinne under 50 år døde på Rikshospitalet søndag. Kvinnen hadde en uke tidligere fått Astrazeneca-vaksinen. Det undersøkes om det er sammenheng mellom vaksinen og dødsfallet.

Vil ha mer oppmerksomhet om bivirkninger hos kvinner

27. apr. 2021 — Hun sikter til de alvorlige tilfellene av blodpropp som er knyttet til koronavaksinering med AstraZeneca- og Johnson & Johnson-vaksinene. – I de …

Norsk-dansk registerstudie med funn om venetromboser etter …

Norsk-dansk registerstudie med funn om venetromboser etter AstraZeneca-vaksinering

6. mai 2021 — Forskerne fulgte personer som har fått AstraZeneca-vaksinen i Danmark og Norge. … Henholdsvis 80 og 78 prosent i kohortene var kvinner.

Norske og danske forskere publiserte registerstudie i BMJ på over 281.000 personer som har fått AstraZeneca-vaksinen. – Studien bekrefter tidligere funn fra OUS og internasjonalt, sier FHI-fagdirektør Hanne Løvdal Gulseth.

Keywords: astrazeneca kvinner