David eriksen instagram

David Eriksen (@davideriksen) • Instagram photos and videos

33.1k Followers, 1709 Following, 591 Posts – See Instagram photos and videos from David Eriksen (@davideriksen)

David Eriksen (@davideriksen) • Instagram photos and videos

33k Followers, 1706 Following, 591 Posts – See Instagram photos and videos …

David Eriksen on Instagram: “Tusen tusen takk ❤️ @hedvig …

David Eriksen on Instagram: “Tusen tusen takk ❤️ @hedvig.sophie @andreazeline & @lucaszedine og alle som stilte opp på søndag. Råeste overraskelsen ever🤷🏼‍♂️”

592 Likes, 11 Comments – David Eriksen (@davideriksen) on Instagram: “Tusen tusen takk ❤️ @hedvig.sophie @andreazeline & @lucaszedine og alle som stilte …

592 Likes, 11 Comments – David Eriksen (@davideriksen) on Instagram: “Tusen tusen takk ❤️ @hedvig.sophie @andreazeline & @lucaszedine og alle som stilte opp på søndag. Råeste overraskelsen ever🤷🏼‍♂️”

David Eriksen on Instagram: “Denne dama her er jeg ufattelig …

David Eriksen on Instagram: “Denne dama her er jeg ufattelig glad i! Hun har vært en del av meg og min familie i snart 14år og er et av de beste menneskene jeg kjenner. Håper du får en dag du aldri glemmer❤️”

988 Likes, 11 Comments – David Eriksen (@davideriksen) on Instagram: “Denne dama her er jeg ufattelig glad i! Hun har vært en del av meg og min familie i …

988 Likes, 11 Comments – David Eriksen (@davideriksen) on Instagram: “Denne dama her er jeg ufattelig glad i! Hun har vært en del av meg og min familie i snart 14år og er et av de beste menneskene jeg kjenner. Håper du får en dag du aldri glemmer❤️”

David Eriksen on Instagram: “❤️”

David Eriksen on Instagram: “❤️”

davideriksen. Verified. Da er sesong 3 over, og jeg har nye tenner! Tusen takk til alle dere som følger oss, og så lover jeg ny sesong om ikke.

541 Likes, 17 Comments – David Eriksen (@davideriksen) on Instagram: “❤️”

David Eriksen on Instagram: “26/6/07 – 25/8/19 Kjære Bono …

David Eriksen on Instagram: “26/6/07 – 25/8/19Kjære Bono, Hvil i fred min trofaste bestevenn. Er så takknemlig for at jeg fikk være din pappa i 12 år. Vi kommer til å savne deg så sykt mye gullgutten min❤️ #hjerteknust @bonoeriksen”

451 Likes, 101 Comments – David Eriksen (@davideriksen) on Instagram: “26/6/07 – 25/8/19 Kjære Bono, Hvil i fred min trofaste bestevenn.

451 Likes, 101 Comments – David Eriksen (@davideriksen) on Instagram: “26/6/07 – 25/8/19Kjære Bono, Hvil i fred min trofaste bestevenn. Er så takknemlig for at jeg fikk være din pappa i 12 år. Vi kommer til å savne deg så sykt mye gullgutten min❤️ #hjerteknust @bonoeriksen”

David Eriksen on Instagram: “Hver dag i 16 år har vi elsket …

David Eriksen on Instagram: “Hver dag i 16 år har vi elsket deg gutten min.. verdens beste sønn og lillebror er ikke fullt så liten lenger❤️We love you!! @lucaszedine #16yrs happy birthday🎂”

531 Likes, 32 Comments – David Eriksen (@davideriksen) on Instagram: “Hver dag i 16 år har vi elsket deg gutten min.. verdens beste sønn og lillebror er …

531 Likes, 32 Comments – David Eriksen (@davideriksen) on Instagram: “Hver dag i 16 år har vi elsket deg gutten min.. verdens beste sønn og lillebror er ikke fullt så liten lenger❤️We love you!! @lucaszedine #16yrs happy birthday🎂”

David Eriksen on Instagram: “Gutta mine @lucaszedine & Disco”

David Eriksen on Instagram: “Gutta mine @lucaszedine & Disco”

782 Likes, 10 Comments – David Eriksen (@davideriksen) on Instagram: “Gutta mine @lucaszedine & Disco”

782 Likes, 10 Comments – David Eriksen (@davideriksen) on Instagram: “Gutta mine @lucaszedine & Disco”

David Eriksen on Instagram: “Den snilleste, godeste og mest …

David Eriksen on Instagram: “Den snilleste, godeste og mest omtenksomme sønn man kunne drømt om få. Gratulerer med 19års dagen gutten min. Gleder meg til å feire deg❤️🎂🥂”

1813 Likes, 39 Comments – David Eriksen (@davideriksen) on Instagram: “Den snilleste, godeste og mest omtenksomme sønn man kunne drømt om få.

1,813 Likes, 39 Comments – David Eriksen (@davideriksen) on Instagram: “Den snilleste, godeste og mest omtenksomme sønn man kunne drømt om få. Gratulerer med 19års dagen gutten min. Gleder meg til å feire deg❤️🎂🥂”

David Eriksen on Instagram: “Disse to er mine❤️”

David Eriksen on Instagram: “Disse to er mine❤️”

davideriksen. Verified. Da er sesong 3 over, og jeg har nye tenner! Tusen takk til alle dere som følger oss, og så lover jeg ny sesong om ikke.

4,284 Likes, 42 Comments – David Eriksen (@davideriksen) on Instagram: “Disse to er mine❤️”

Keywords: david eriksen instagram