Gresskar plantasjen

Gresskar L Høyde 40 cm Flere farger – Plantasjen.no

Gresskar L Høyde 40 cm Flere farger | Plantasjen

Høststemning ute og inne med søte pyntekresskar. Flotte til bordekorasjon eller ute sammen med lyngplanter.

Gresskar – slik dyrker du dine egne | Planteguide fra Plantasjen

Gresskar – slik dyrker du dine egne | Planteguide fra Plantasjen | Plantasjen

Korte fakta om gresskar · Plantens blomster blir mellom 3–10 cm brede. · Planten er oftest rankende og busket med en stiv stamme. · Bladene er hjerteformede og …

Når vi pratar om gresskar, så finnes det flere ulike arter og typer. De mest kjente er kanskje de store oransje gresskarene som blir mer og mer vanlige i folks hjem på halloween i form av uthulede lyslykter, eller de mindre pyntegresskarene som bare veier et par hekto per stykk.

Pynt til Halloweenfest med blomster og gresskar – Plantasjen.no

Pynt til Halloweenfest med blomster og gresskar | Plantasjen

Plantasjen har vakkert sammensatte buketter og blomster som enkelt gjør halloweenfesten til et høydepunkt. Her følger 5 enkle tips for en vellykket …

Plantasjen har vakkert sammensatte buketter og blomster som enkelt gjør halloweenfesten til et høydepunkt. Her følger 5 enkle tips for en vellykket borddekning med blomster og gresskar.

Gresskar Halloween Oransje – Plantasjen.no

Gresskar Halloween Oransje | Plantasjen

Festlig gresskar perfekt for å lage artige eller skumle lykter! Gresskaret har en større størrelse og kan fint plasseres foran inngangspartiet, …

Festlig gresskar perfekt for å lage artige eller skumle lykter! Gresskaret har en større størrelse og kan fint plasseres foran inngangspartiet, men blir også den ultimate høydepunktet på halloweenfesten.

Gresskar XS Ø10 cm Flere farger – Plantasjen.no

Gresskar XS Ø10 cm Flere farger | Plantasjen

Pyntegresskar i ulike former og farger som frisker opp i høstmørket. Flotte til borddekorasjoner eller ute sammen med høstplanter. Selges stykkevis.

Pyntegresskar miks Høyde 34 cm Oransje – Plantasjen.no

Pyntegresskar miks Høyde 34 cm Oransje | Plantasjen

Store pyntegresskar. Fine å skjære ut til Halloween, og dekorative som de er.

Gresskar ‘Rouge Vif d’Etampes’ Ø14 cm Oransje – Plantasjen.no

Gresskar ‘Rouge Vif d’Etampes’ Ø14 cm Oransje | Plantasjen

Herlig fransk gresskar med flatrund form. Rødt skall og søtt, oransje kjøtt. Godt egnet til pai. Trives i sol, i veldrenert, næringsrik og fuktig jord.

Herlig fransk gresskar med flatrund form. Rødt skall og søtt, oransje kjøtt. Godt egnet til pai. Trives i sol, i veldrenert, næringsrik og fuktig jord. Næringskrevende.

Gresskar ‘Tom Fox’ Flerfarget – Plantasjen.no

Gresskar ‘Tom Fox’ Flerfarget | Plantasjen

Det klassiske Halloween-gresskaret, akkurat passe stort til å lage nifse ansikter med. Fruktene kan veie opptil 8 kg. Utmerket til desserter, supper, mm.

Det klassiske Halloween-gresskaret, akkurat passe stort til å lage nifse ansikter med. Fruktene kan veie opptil 8 kg. Utmerket til desserter, supper, mm. Trives i ly på varmt og solrikt sted i velgjødslet og veldrenert jord. Trenger mye vann og næring i hele tilvekstperioden.

Gresskar ‘Musquée de Provence’ – Plantasjen.no

Gresskar med dype riller, oransje fruktkjøtt og en fyldig, søt smak. Så 1 frø/potte med grønnsaksjord. Sett varmt, ca. 26 °C, til frøene har spiret, …

Keywords: gresskar plantasjen