Hermine svortevik oen instagram

13 år gamle Hermine Svortevik Oen var på joggetur med en …

NRK Nyheter on Instagram: “13 år gamle Hermine Svortevik Oen var på joggetur med en venninne, da noen gutter fra en av byens russebusser kjørte forbi og ropte «løp, jævla feite horer».– Jeg kjente at dette var dråpen som fikk det til å renne over hos meg. Dette finner jeg meg ikke i, sier hun til @nrkvestland.Etter det som skjedde skrev Hermine et debattinnlegg i Bergens Tidende, der hun ber «guttepappaen» om å snakke med sønnen sin om trakassering mot unge jenter. I innlegget forteller hun at jenter på hennes alder hver dag får høre kommentarer som for eksempel «hore», «fitte», «pulbar» eller «du passer best på kjøkkenet».Hun håper fedre kan ta en prat med sønnene sine om hvordan de skal behandle jenter. – Målet mitt er at alle guttene skal kunne få litt mer forståelse for hva de formidler med disse ordene, og tenke seg om.I ettertid har russegutten som kom med kommentaren til henne beklaget seg. Hermine sier at hun ikke ønsker å sette russen i et dårlig lys, og kaller det hele et samfunnsproblem. Celina Sæle er viserussepresident i Bergen og Hordaland. Hun synes det Oen skriver om er trist, og sier det har blitt mer normalt at både guttebusser og jentebusser snakker nedlatende om yngre jenter.– Jeg håper at russen klarer å oppføre seg, og at man ikke går rundt og krenker andre bare fordi man er russ. Man har et liv etter russetiden også. Det er dumt om dette skal ødelegge for deg resten av livet.Sjekk lenka i bio for å lese hele saken.”

10.5k Likes, 219 Comments – NRK Nyheter (@nrknyheter) on Instagram: “13 år gamle Hermine Svortevik Oen var på joggetur med en venninne, da noen gutter fra …

11K Likes, 219 Comments – NRK Nyheter (@nrknyheter) on Instagram: “13 år gamle Hermine Svortevik Oen var på joggetur med en venninne, da noen gutter fra en av byens russebusser kjørte forbi og ropte «løp, jævla feite horer».– Jeg kjente at dette var dråpen som fikk det til å renne over hos meg. Dette finner jeg meg ikke i, sier hun til @nrkvestland.Etter det som skjedde skrev Hermine et debattinnlegg i Bergens Tidende, der hun ber «guttepappaen» om å snakke med sønnen sin om trakassering mot unge jenter. I innlegget forteller hun at jenter på hennes alder hver dag får høre kommentarer som for eksempel «hore», «fitte», «pulbar» eller «du passer best på kjøkkenet».Hun håper fedre kan ta en prat med sønnene sine om hvordan de skal behandle jenter. – Målet mitt er at alle guttene skal kunne få litt mer forståelse for hva de formidler med disse ordene, og tenke seg om.I ettertid har russegutten som kom med kommentaren til henne beklaget seg. Hermine sier at hun ikke ønsker å sette russen i et dårlig lys, og kaller det hele et samfunnsproblem. Celina Sæle er viserussepresident i Bergen og Hordaland. Hun synes det Oen skriver om er trist, og sier det har blitt mer normalt at både guttebusser og jentebusser snakker nedlatende om yngre jenter.– Jeg håper at russen klarer å oppføre seg, og at man ikke går rundt og krenker andre bare fordi man er russ. Man har et liv etter russetiden også. Det er dumt om dette skal ødelegge for deg resten av livet.Sjekk lenka i bio for å lese hele saken.”

Felix Svortevik Oen®️ (@fix_it_felix13) • Instagram …

3189 Followers, 775 Following, 13 Posts – See Instagram photos and videos from Felix Svortevik Oen®️ (@fix_it_felix13)

NRK Vestland – Hermine Svortevik Oen har fått nok av…

Jeg håper at ditt innlegg, Hermine vil skape en rørelse som vi sårt trenger både voksne og barn. Heia deg!!!! 2 ปี รายงาน. Inger …

NRK Vestland – Hermine Svortevik Oen har fått nok av…

11. apr. 2021 — Hermine Svortevik Oen har fått nok av trakasserende kommentarer … The Norwegian Radio Orchestra – Also on Twitter and Instagram @nrkKORK.

Pulsen, Kultur | – Kanskje jeg er hans ukjente datter?

6. sep. 2022 — Hermine Svortevik Oen (15) mener hun har mer til felles med regissør Bjarte Hjelmeland (52) enn sin egen rollefigur.

Hermine Svortevik Oen (15) mener hun har mer til felles med regissør Bjarte Hjelmeland (52) enn sin egen rollefigur.

fotograftuva Instagram profile with posts and stories – Picuki.com

@fotograftuva Instagram profile with posts and stories – Picuki.com

@fotograftuva. Hedvig. Bergen, Hordaland. 54. 0. 10 months ago. Hermine Svortevik Oen ✨. @fotograftuva. Hermine Svortevik Oen ✨. Muséhagen.

Explore @fotograftuva Instagram profile with posts and stories – Picuki.com

Hermine (13) tar et oppgjør med trakassering blant unge – NRK

11. apr. 2021 — Vi vil jo ikke være avfallsbøtter for verbalt piss. Vi er lei av det. Gå og kast bosset et annet sted, sier Hermine Svortevik Oen. 13-åringen …

Hermine Svortevik Oen | Bergensmagasinet.no

Tag: Hermine Svortevik Oen. EN SANDVIKSGUTT SØKER SINE RØTTER · Aktuelt · Kultur · Ove Landro og Øyvind Toft: Foto 28. november 2017 27. november 2017.

Hege Svortevik Oen – Bergen kommune

Bergen kommune – Hege Svortevik Oen

Facebook · Twitter · Instagram. Lukk meny. Gå tilbake til: Du er her: Forside · Om kommunen · Ansatte; Hege Svortevik Oen …

Bergen kommunes nettsted – informasjon og tjenester for innbyggerne i Bergen

Keywords: hermine svortevik oen instagram