Humle plantasjen

Slyng- og klatreplanter – Kjøp hos Plantasjen

Slyng- og klatreplanter – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Med klatreplanter som klematis, kaprifol og villvin kan du skjerme mot innsyn, skjule en stygg vegg eller du kan kle inn en søyle med slyngplanter.

Slyng- og klatreplanter – Kjøp planter og jord hos Plantasjen ✓ 12 måneders garanti på flerårige hageplanter ✓ 30 dagers åpent kjøp ✓ Lave priser

Humler – søte og effektive – Plantasjen.no

Humler – søte og effektive | Plantasjen

Humler er fantastiske pollinatorer og er dessuten en av våre mest elskede insekter. Kanskje fordi de er så søte, men også fordi lyden av humler som surrer …

Humler er fantastiske pollinatorer og er dessuten en av våre mest elskede insekter. Kanskje fordi de er så søte, men også fordi lyden av humler som surrer hører våren og sommeren til. Her får du vite mer om deres unike egenskaper og hvordan du kan få de til å trives i din egen hage.

Humleblomst PRETTICOATS PEACH Ø17 cm Gul | Plantasjen

Humleblomst PRETTICOATS PEACH. Ø17 cm, Gul. 199,-.

Fargesprakende staude, blomstrer med halvfylte, ferskenrosa, krusede blomster. Vinrøde stilker og plisserte grønne blad som kan være vintergrønne i mildt klima. Trives solrikt i veldrenert jord.

Klatreplanter – planting og stell | Planteguide fra Plantasjen

Klatreplanter – planting og stell | Planteguide fra Plantasjen | Plantasjen

Plantasjen har alt som trengs for et liv i vekst. Hos oss finner du inneplanter, uteplanter, møbler, redskaper og inspirasjon til ditt neste prosjekt.

Klatreplanter er en stor gruppe planter. Mange har en utrolig blomsterprakt, mens andre skaper vakre grønne vegger med sine dekorative blader, ofte med vakre høstfarger mot slutten av sesongen.

Klatreplanter og slyngplanter på balkongen – Plantasjen.no

Klatreplanter og slyngplanter på balkongen | Plantasjen

Visse planter, som blåregn, kaprifol og humle, slynger seg rundt, blomsterert har klør som griper tak og karse og klematis holder seg fast gjennom omvendte …

Slyng- og klatreplanter gir mye grønt uten å okkupere spesielt mye plass på bakken. De er derfor perfekt på balkongen eller terrassen. Og uansett om du vil dyrke blomster, blader eller til og med grønnsaker, finnes det mange fantastiske alternativer å velge mellom.

Planter som er bra for bier og pollinering – Plantasjen.no

Planter som er bra for bier og pollinering | Plantasjen

Pollinering skjer hovedsakelig ved at et insekt, som bie eller humle, … Hjelp bier og humler i gang ved å så og plante pollinerende planter som de liker.

Vi trenger bier for at planter og avlinger skal bli pollinerte. Pollinering gir ikke bare større avlinger – det bidrar også til at frukt, bær og nøtter smaker mer og får høyere kvalitet. Dessverre har biene lenge hatt det vanskelig, blant annet på grunn av sprøytemidler og sykdommer. Det er heldigvis noe du kan gjøre for å hjelpe biene i gang. Begynn med å plante blomster som biene elsker!

Humle – Hageland

Humle er en svært hurtigvoksende plante som fryser helt ned til bakken om vinteren. Neste vår starter den med nye skudd fra bakkenivå og kan raskt bli 5-7 …

Salatmiks er en miks av ulike salater som finnes i frynsete, mørkt røde eller lysegrønne sorter. Plantes på et lunt sted i varm jord. Se mer!

humleplante fra plantasjen? – Norbrygg forum

humleplante fra plantasjen? | Norbrygg forum

1. jul. 2014 — Jeg har også kjøpt humleplanter fra Plantasjen, men mest som en … og du kan ikke regne med at den gir brukbar humle til brygging.

Hei, har lyst til og få tak i en humleplante, har noen prøvd og plante de man får kjøpt hos plantasjen?veit det er bare hunnplanter som får kongler men…

La Humla Suse | LinkedIn

I samarbeid med Plantagen / Plantasjen skal La Humla Suse arrangere humlevandringer i barnehager i Oslo. Plantasjen dekker alle utgifter så alt barnehagene …

Keywords: humle plantasjen, pipeholurt plantasjen, plantasjen klatreplanter, klatreplanter plantasjen, plantasjen humle