Moreller plantasjen

Kirsebær MORELLENFEUER Colt Ø23 cm Rød – Plantasjen.no

Kirsebær MORELLENFEUER Colt Ø23 cm Rød | Plantasjen

Middels sterk vekst. Vinrøde bær med søtsyrlig smak, betydelig søtere enn mange andre sorter. Kjøttet løsner lett fra stenen. Bærer allerede i ung alder.

Middels sterk vekst. Vinrøde bær med søtsyrlig smak, betydelig søtere enn mange andre sorter. Kjøttet løsner lett fra stenen. Bærer allerede i ung alder. Trives solrikt i næringsrik jord. Selvfertil.

Kirsebærtrær – Kjøp hos Plantasjen

Kirsebærtrær – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Med sin magiske blomstring på våren og friske bær på sensommeren, er kirsebærtreet en selvskreven favoritt i hagen! Velg blant et stort utvalg av …

Kirsebærtrær – ✓ Kjøp på nett og i butikk ✓ Stort utvalg ✓ 30 dagers åpent kjøp ✓ Lave priser

Kirsebærtre – planting og stell | Planteguide fra Plantasjen

Kirsebærtre – planting og stell | Planteguide fra Plantasjen | Plantasjen

Kirsebæret, som tilhører plommefamilien, finnes i flere ulike arter og sorter, og blant disse finner man for eksempel arten søtkirsebær under navnet moreller.

Å oppleve et kirsebærtre i blomst er en opplevelse man sent vil glemme. Mange kjenner det som en eksotisk opplevelse å stå under dens blomstrende grener, og kirsebærblomstringen er også forbundet med Japan og den japanske folkesjelen.

Frukttrær – Kjøp hos Plantasjen

Frukttrær – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Hos oss finner du inneplanter, uteplanter, møbler, redskaper og inspirasjon til ditt neste prosjekt. Med 128 butikker i Norge, Sverige og Finland, samt …

Frukttrær – ✓ Kjøp på nett og i butikk ✓ Stort utvalg ✓ 30 dagers åpent kjøp ✓ Lave priser

Kirsebær ‘Wormdal’ Colt Høyde 150-200 cm Rød – Plantasjen.no

Kirsebær ‘Wormdal’ Colt Høyde 150-200 cm Rød | Plantasjen

Middels stort, friskt tre med mørkerøde store frukter med syrlig smak. Plantes i veldrenert, jevnt fuktig og næringsrik jord. Selvfertil.

Middels stort, friskt tre med mørkerøde store frukter med syrlig smak. Plantes i veldrenert, jevnt fuktig og næringsrik jord. Selvfertil. Får bedre fruktsetting sammen med ‘Fanal’.

Trær – Kjøp hos Plantasjen

Trær – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Trær – Kjøp planter og jord hos Plantasjen ✓ 12 måneders garanti på flerårige hageplanter ✓ 30 dagers åpent kjøp ✓ Lave priser.

Trær – Kjøp planter og jord hos Plantasjen ✓ 12 måneders garanti på flerårige hageplanter ✓ 30 dagers åpent kjøp ✓ Lave priser

Vitaminrike frukt og bær du kan dyrke selv – Plantasjen.no

Vitaminrike frukt og bær du kan dyrke selv | Plantasjen

Eple Klassikeren – et epletre er både vakkert og en fantastisk kilde til vitaminrike frukt. · Morell (søtkirsebær) · Blåbær og honningbær · Stikkelsbær og rips

Frukt og bær som er stappfulle av sunne vitaminer, kan utmerket godt dyrkes selv. Her er seks vakre vitaminbomber til hagen din.

Salg på flerårige uteplanter – Plantasjen.no

Salg på flerårige uteplanter | Plantasjen

Gjør et kupp på flerårige uteplanter til hagen før vi stenger uteområdet for sesongen. Høsten er den perfekte tiden for planting. Det er ikke nå plantene er …

Gjør et kupp på flerårige uteplanter til hagen før vi stenger uteområdet for sesongen. Høsten er den perfekte tiden for planting. Det er ikke nå plantene er på sitt frodigste, men de er fortsatt fulle av liv. Så plant nå, og nyt til våren.

Frukttrær – slik lykkes du – Plantasjen.no

Frukttrær – slik lykkes du | Plantasjen

Frukttrær gir ikke bare deilig frukt på sommeren og høsten, de er også vakre på forsommeren og et yndet besøkssted for humler og bier.

Frukttrær har en gitt plass i hagene våre og nå har de også begynt å dukke opp på balkonger og uteplasser. Det finnes mange herlige sorter å velge mellom, også familietrær. Det vil si ett tre med flere ulike typer av samme frukt, for eksempel epler eller pærer.

Keywords: moreller plantasjen