Norge ol fotball kvinner

Norges kvinnelandslag i fotball – Wikipedia

Norges kvinnelandslag i fotball – Wikipedia

Norges kvinnelandslag i fotball representerer Norge i internasjonal kvinnefotball. Landslaget spilte sin første kamp i 1978, og har siden vært med i seks VM …

Liste over norske mesterlag i kvinnefotball – Wikipedia

OL 2000Rediger ; Monica Knudsen, Midtbane. Norge · Asker ; Anita Rapp, Midtbane. Norge · Asker ; Unni Lehn, Midtbane. Norge · Asker ; Tone Haugen, Forsvar. Norge.

Damelandslaget i fotball – Team Norway

Damelandslaget i fotball

Damefotball var med i De olympiske leker første gang 1996 i Atlanta og har siden stått på OL-programmet. Norge klarte å ta bronse i 1996.

Det norske damelandslaget i fotball kan vise til to medaljer i OL.

Norge A-kvinner – Norges Fotballforbund

Kamper, kampfakta, billetter og alt om kvinnelandslaget.

OL-finaler i fotball – Store norske leksikon

OL-finaler i fotball – Store norske leksikon

29. okt. 2021 — I Norge drives fotball både som bredde- og eliteidrett og inndeles i klasser for gutter/menn og jenter/kvinner. Fotball er den største …

Olympiske mestere i fotball er kåret fra 1908 for menn og 1996 for kvinner. Norges kvinnelandslag ble olympisk mester i 2000 i Sydney.Her er listen over OL-finaler i fotball for kvinner og menn..

norsk fotball – Store norske leksikon

norsk fotball – Store norske leksikon

Du er her: altomfotball.no > OL, fotball, kvinner, kvalifisering > Norge. Logo for Norge. Norge. Sesongen 2016. E-post | Hjemmeside.

I Norge drives fotball både som bredde- og eliteidrett og inndeles i klasser for gutter/menn og jenter/kvinner. Fotball er den største idretten i antall utøvere, mest populære i antall tilskuere og den som får størst publisitet i norske medier.Norge har sammen med Sverige og Danmark vært et foregangsland for kvinnefotball, og det er også kvinnelandslaget som har høstet de største triumfene internasjonalt med VM-gull i 1995, OL-gull i 2000 samt EM-gull i 1987 og 1993.

Sommer-OL, fotball, kvinner 2020 – Altomfotball

altomfotball.no: Sommer-OL, fotball, kvinner

28. sep. 2000 — Norge ble OL-mester i fotball for kvinner. I finalen ble tittelforsvarer USA slått 3-2. Det var Norges første gull i Sydney-OL.

altomfotball.no: Norge Fotball Kvinner

11. okt. 2022 — (Nederland – Norge 0–2) Stortap etter stortap har det blitt for Norge mot toppnasjonene, men tirsdag reiste Hege Riises kvinner seg og vant …

Monica Knudsen vant OL-gull – NRK

Enorm opptur for Norge: – Veldig morsomt – VG

(Nederland – Norge 0–2) Stortap etter stortap har det blitt for Norge mot toppnasjonene, men tirsdag reiste Hege Riises kvinner seg og vant mot Nederland.

Keywords: norge ol fotball kvinner, ol gull kvinner norge fotball, flest landskamper fotball kvinner, norge fotball vm kvinner