Nrk sport instagram

NRK Sport | I Det Lange Løp (@nrkidetlangelop) • Instagram …

Hør toppidrettsutøverne snakke om sin egne suksessfaktorer og trening, samtidig som du får råd som gjør at du kan bli litt bedre. · 287 posts · 16.5K followers.

sondrenmoen løper i dag 5 km gateløp. Løpet streames på nrk …

NRK Sport | I Det Lange Løp on Instagram: “@sondrenmoen løper i dag 5 km gateløp. Løpet streames på nrk.no kl 20.00. Link i bio. Norsk bestenotering på distansen har @jakobing med 13.28. Moen sin pers er 13.37. Hva kan han få til i kveld?”

1034 Likes, 21 Comments – NRK Sport | I Det Lange Løp (@nrkidetlangelop) on Instagram: “@sondrenmoen løper i dag 5 km gateløp. Løpet streames på nrk.no kl …

1,033 Likes, 21 Comments – NRK Sport | I Det Lange Løp (@nrkidetlangelop) on Instagram: “@sondrenmoen løper i dag 5 km gateløp. Løpet streames på nrk.no kl 20.00. Link i bio. Norsk bestenotering på distansen har @jakobing med 13.28. Moen sin pers er 13.37. Hva kan han få til i kveld?”

Foreløpig lar vi oss ikke stoppe av Covid og isolasjon

NRK Sport | I Det Lange Løp on Instagram: “Foreløpig lar vi oss ikke stoppe av Covid og isolasjon:KoffeinHjelper koffein på prestasjon i utholdenhet? Når og hvordan bør det i såfall brukes? Og er kunstig stimuli etisk riktig? Vi tok kontakt med britenes landslagstrener i langrenn, @hanskristianstadheim, som har doktorgrad på området. Vi lærte mye.@kristianulriks er høyt oppe etter å ha smelt i gang sesongen med pers på selveste nyttårsaften og blir bedt om å vurdere tre priser på Idrettsgallaen. @postmannjann er litt lengre nede i covid-isolasjon i Tyskland, men får opp humøret når @vidar88 har sendt han en ny miniepisode i parodiform. #nrksport”

428 Likes, 14 Comments – NRK Sport | I Det Lange Løp (@nrkidetlangelop) on Instagram: “Foreløpig lar vi oss ikke stoppe av Covid og isolasjon: Koffein …

428 Likes, 14 Comments – NRK Sport | I Det Lange Løp (@nrkidetlangelop) on Instagram: “Foreløpig lar vi oss ikke stoppe av Covid og isolasjon:KoffeinHjelper koffein på prestasjon i utholdenhet? Når og hvordan bør det i såfall brukes? Og er kunstig stimuli etisk riktig? Vi tok kontakt med britenes landslagstrener i langrenn, @hanskristianstadheim, som har doktorgrad på området. Vi lærte mye.@kristianulriks er høyt oppe etter å ha smelt i gang sesongen med pers på selveste nyttårsaften og blir bedt om å vurdere tre priser på Idrettsgallaen. @postmannjann er litt lengre nede i covid-isolasjon i Tyskland, men får opp humøret når @vidar88 har sendt han en ny miniepisode i parodiform. #nrksport”

NRK Sport legger ned Instagram-konto med over … – Medier24

29. des. 2022 — Onsdag la NRK Sport ut et innlegg på sin Instagram-profil der de melder at de nå legger ned kontoen. Kontoen har over 200.000 følgere og …

Lucas Braathen seier han blir hetsa på Instagram – NRK

for 8 døgn siden — – Eg får også kommentarar på at eg ikkje fokuserer nok på sport og at eg ikkje følgjer «skuletinga» til ein idrettsutøvar, der ein et, trenar og …

NRK Sport legger ned Instagram-konto med … – Fagpressenytt

29. des. 2022 — Det er en tid for alt, skriver NRK Sporten på Instagram. Les mer. Medier24. Boks 380 Sentrum. 0102 OSLO. Tlf 91 73 25 34.

NRK måtte slette Instagram-innlegg etter reklametabbe

NRK måtte slette Instagram-innlegg etter reklametabbe: – Skal ikke skje

18. des. 2020 — NRK Sport måtte slette et innlegg på sin Instagram-konto etter at en utøver publiserte reklame. Nå vil de gjennomgå rutinene.

NRK Sport måtte slette et innlegg på sin Instagram-konto etter at en utøver publiserte reklame. Nå vil de gjennomgå rutinene.

NRK vil snakke med Sophie Elise etter Instagram-bilde – VG

13. feb. 2023 — NRK varsler «en grundig prat» med samarbeidspartner Sophie Elise, etter at influenceren publiserte og kort tid senere slettet et bilde på …

NRK varsler «en grundig prat» med samarbeidspartner Sophie Elise, etter at influenceren publiserte og kort tid senere slettet et bilde på Instagram. Kringkastingsrådet har fått 112 klager på saken.

@nrksport Instagram Influencer Profile – Contact NRK Sport

Find @nrksport Instagram stats and other social media profiles and rankings. Total reach: 104900.

Keywords: nrk sport instagram