Plantasjen drivhus pallekarm

Forleng vekstsesongen med pallekarmdrivhus – Plantasjen.no

Forleng vekstsesongen med pallekarmdrivhus | Plantasjen

Fordeler med pallekarmdrivhus. En pallekarm med tak i glass eller plast forlenger vekstsesongen din og beskytter grønnsaker og frukt mot vær, vind og dyr.

Hva er fordelene med å dyrke i et pallekarmdrivhus? Blant annet forlenger du vekstsesongen – og beskytter plantene dine mot rådyr og fugler. Det er både fint og enkelt å ordne selv.

Drivhus for plantekasse Transparent – Plantasjen.no

Drivhus for plantekasse Transparent | Plantasjen

Drivhus Stina til plantekasse · Lengde 120 cm, Svart … Drivhus Eleonore til plantekasse · Lengde 80 cm, Svart … Pallekarm Ventura · Lengde 120 cm, Rust.

Praktisk duk til plantekasse 120 x 80 cm som forvandler plantekassen til et drivhus. Duk i polypropylen med luke med glidelås. Bøyler og metallstag kjøpes separat.

Plantekasser – Kjøp hos Plantasjen

Plantekasser – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Drivhus Stina passer til plantekasser i størrelsen 120 x 80 cm. Det monteres enkelt oppå en eller flere plantekasser og forvandler pallekassen til et lite …

Plantekasser med alt tilbehør du trenger for å lykkes med dyrking i hagen eller på balkongen. Velg mellom plantekasse i svart eller naturlig tre. Komplettere med lokk, sneglekant og fiberduk for å gi plantene dine best mulig forutsetninger.

Drivhus Ingrid til plantekasse Lengde 120 cm Svart

Drivhus Ingrid til plantekasse Lengde 120 cm Svart | Plantasjen

Drivhuset gjør at plantene dine får mer varme og høyere luftfuktighet – du skaper helt enkelt det beste mulige klimaet for det du ønsker å dyrke. Skjul Les mer.

Stilrent, grått drivhus til plantekasse 120 x 80 cm i klassisk design med ramme i furu og robuste vegger i termoplast. Tak som kan åpnes og låses i åpen posisjon for ventilasjon. Lettmontert.

Drivhus Stina til plantekasse Lengde 120 cm Svart | Plantasjen

Drivhus i 3 mm glass med tak som kan åpnes. Lett å plassere oppå plantekasser for å forlenge vekstsesongen. Laget av aluminiumsprofiler. Metallespalier til …

Stilrent, svart drivhus til plantekasse 120 x 80 cm i lasert tre med kanalplater i termoplast. Tak som kan åpnes og låses i åpen posisjon. Lettmontert. Plantekasse kjøpes separat.

Plantekasse – Plantasjen.no

Plantekasse | Plantasjen

Drivhus – Kjøp hos Plantasjen

Drivhus – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Velg et praktisk og pent drivhus som får plass i hagen, på balkongen eller på andre steder med begrenset plass. Drivhuset gjør at plantene dine får mer varme og høyere luftfuktighet – du skaper helt enkelt det beste mulige klimaet for det du ønsker å dyrke.

Pallekarm Ventura Lengde 120 cm Rust – Plantasjen.no

Pallekarm Ventura Lengde 120 cm Rust | Plantasjen

Svenskprodusert pallekarm i råjern for dyrking i hagen. Stable gjerne flere karmer oppå hverandre for større jordvolum. Regn med 240 l jord per karm. Mål: 120 x 80 cm, høyde: 24 cm (inkl. bein).

Slik setter du sammen din egen plantekasse – Plantasjen.no

Slik setter du sammen din egen plantekasse | Plantasjen

Dyrk dine egne grønnsaker, krydderurter og bær i plantekasser, det er enkelt og krever minimalt med arbeid. Plantekassene kan stå i hagen, på terrassen eller balkongen.

Keywords: plantasjen drivhus pallekarm, drivhus til pallekarm plantasjen, pallekarm drivhus plantasjen