Silkepion plantasjen

Silkepion Ø14 cm Rosa – Plantasjen.no

Silkepion Ø14 cm Rosa | Plantasjen

Planten er treaktig og regnes som en halvbusk. De store og tunge blomstene kan få en diameter på opptil 30 cm, og grenene må derfor av og til støttes opp for at …

En vakker staude med vakre blomster i ulike rosa nyanser. Trives i dyp veldrenert og fuktig jord. Fin som enslig eller i staudebed. Skjæres ned på høsten.

Silkepion Ø23 cm Flere farger – Plantasjen.no

Silkepion Ø23 cm Flere farger | Plantasjen

En vakker staude med vakre blomster i ulike farger. Trives i dyp veldrenert og fuktig jord. Fin som enslig eller i staudebed. Skjæres ned på høsten.

Peon (pion) – planting og stell | Planteguide fra Plantasjen

Peon (pion) – planting og stell | Planteguide fra Plantasjen | Plantasjen

Peonslekten består av ca. 30 forskjellige arter, såvel flerårige halvbusker som urter. Peoner har i løpet av årene fått flere smigrende kallenavn, for eksempel «blomstenes konge» og «kongens ministre».

Peon (pion) – slik lykkes du – Plantasjen.no

Peon (pion) – slik lykkes du | Plantasjen

En peon er en høyt elsket og for mange velkjent blomst som det er lettere å lykkes med enn hva ryktet vil ha det til. Det er mange sorter å velge mellom, med forskjellige vekstmåter og farger. Peoner blomstrer i mai og juni, avhengig av type og voksested. Visse sorter busker/trepeoner kan blomstre opp igjen i september.

Trepeon (trepion) – planting og stell | Planteguide fra Plantasjen

Trepeon (trepion) – planting og stell | Planteguide fra Plantasjen | Plantasjen

Det er få blomster som er så høyt elsket som peonene. Over hele verden samler foreninger og folk seg for å dele sin lidenskap for peoner. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor når man har sett hvilket skue peonene, og kanskje først og fremst trepeonene, står for i hager over hele verden.

Silkepion ‘Sarah Bernhardt’ 2 liter potte – Hageland

En av Peonens verste fiender og noen plantetips.

En av Peonens verste fiender og noen plantetips. – SkarpiHagen

Det slår dessverre nesten aldri feil! Regnet som kommer akkurat idet Peonene (Paeonia) står nyutsprungne og på det flotteste. De herlige blomstene samler opp mengder med vann og ligger flatt utover på et øyeblikk… dagen før sto de og struttet! Dette er noe som skjer nesten hvert år! Fråtsing er nå et alternativ. Når de er

Pin på Hurtiglagring – Pinterest

Pin on Garden

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Silkepion tilbud hos Plantasjen

Aktuelle Silkepion tilbud fra Plantasjen kundeavisen. Sjekk de siste Silkepion kampanjer og nyt de beste Silkepion tilbude til den billigste tilgjengelige prisen.

Keywords: silkepion plantasjen