Sweet hjelm dame

For Henne | Produktguide – Sweet Protection

Vi har plukket ut det beste utstyret for damer som elsker å stå på ski eller brett. Skihjelm, beskyttelse og klær til henne. Filtrér Sortér.

Hjelmer fra Sweet Protection

Hjelmer fra Sweet Protection | Sweet Protection

Hjelmer for Ski og Snowboard, Sykkel og Padling. · Trailblazer MIPS hjelm.

Hjelmer for Ski og Snowboard, Sykkel og Padling.

Hjelmer | Sweet Protection | INTERSPORT.NO

Med stort utvalg av hjelmer, eyewear, beskyttelse og klær fra Sweet er du klar for en aktiv og adrenalinfylt hverdag. Du finner Sweet hos XXL! Les mer.

Hjelmer | Sweet Protection | Enkel retur | Kjøp nå hos INTERSPORT.NO

Sweet Protection | XXL

Sweet Protection ønsker å lage de beste hjelmene og klærne som overhode mulig. … Vi har et godt utvalg av hjelmer og briller fra Sweet.

Sweet Protection, også kalt Sweet, ble etablert i 2000 og har sin base i Trysil. Merkevaren ble grunnlagt av en vennegjeng bestående av ski- og snøbrettkjørere, syklister og padlere som ønsket å lage best mulige produkter for sine aktiviteter. Designfilosofien deres er grunnleggende for alle beslutninger: «Stronger, lighter, better» De strekker seg langt for å produsere de beste, sikreste og mest avanserte produktene. Med stort utvalg av hjelmer, eyewear, beskyttelse og klær fra Sweet er du klar for en aktiv og adrenalinfylt hverdag. Du finner Sweet hos XXL!

Sweet Protection – Anton Sport

Sweet Protection

Alpinhjelm: Sweet Protection. 1 aktivt filter.

Sweet Protection ønsker å lage de beste hjelmene og klærne som overhode mulig. Basert i Trysil har Sweet utviklet Sweet hjelmer, beskyttelsesutstyr og tekniske klær. Vi har et godt utvalg av hjelmer og briller fra Sweet.

Best pris på Sweet Protection Alpinhjelm – Se priser før kjøp

Sweet ProtectionTrooper 2Vi MIPS Skihjelm … Sweet ProtectionWinder MIPS Helmet Junior hjelm. 909Før 1 299 … Sweet ProtectionCrossfire sokker dame.

Sammenlign pris på Sweet Protection alpinhjelm slalomhjelm og skihjelm. Vi hjelper deg å velge blant 22 varer. Se beste pris fra over 500 butikker.

Kjøp Sweet Protection fra Outnorth

Norske Sweet Protection ble grunnlagt i år 2000 og har i dag sin base i Trysil. Det hele begynte med en prototype på en hjelm. I dag er firmaet velkjent med et stort produktsortiment av for eksempel hjelmer og diverse beskyttelsesutstyr for blant annet sykkelsport. Viktigheten av funksjonalitet og kvalitet er en grunnleggende verdi for Sweet Protection. Med deres produkter beskytter du kroppen uten å gå på kompromiss med stilen.

Trooper II Helmet Women’s skihjelm dame – Oslo Sportslager

Trooper II Helmet Women’s skihjelm dame – Sweet Protection | Oslo Sportslager

Sweets mest populære skihjelm! Sweet Trooper II er elsket av dyktige skikjørere og snowboardere verden rundt. Med sin overlegne komfort, meget gode beskyttelse, og sitt særpregede design er det ikke rart at Sweet Trooper II sitter på hodet mange av kjørerne i verdenstoppen. Denne utgaven er laget for damer.

Sweet Protection – Braasport

Sweet Protection

Keywords: sweet hjelm dame