Swix singlet dame

Swix Carbon Singlet – Rød | Getinspired.no

Singletten i Roadline-serien er laget av mykt, lett og hurtigtørkende materiale. Perfekt til rulleski og løp i varmt vær.

Swix Carbon Singlet til dame i rød! Elastisk, lett, luftig og teknisk treningsoverdel! Du klikker den hjem fra Get Inspired med lynrask levering!

Swix Carbon singlet WM – Løs og komfortabel topp Bright …

Swix Motion Performance Singlet er enveldig elastisk, lett, luftig og teknisk avansert treningssinglet til dame. Et fleksibelt og anvendelig trenings, …

Carbon singlet W | Swix

Carbon singlet W | Swix

Swix Carbon singlet W. En løs topp/overdel med luft mellom hud og tekstil vil alltid oppleves svalere under varme forhold enn et kroppsnære produkt.

Elastisk, lett, luftig og teknisk singlet til dame. Passer perfekt til trening og tur.

Roadline Singlet W – Swix

Roadline Singlet W | Swix

Singletten i Roadline-serien er laget av mykt, lett og hurtigtørkende materiale. Perfekt til rulleski og løp i varmt vær.

Kjøp Swix Women’s Motion Performance Singlet fra Outnorth

Women’s Motion Performance Singlet fra Swix er en løs topp/overdel med luft mellom hud og tekstil vil alltid oppleves svalere under varme forhold enn et kroppsnære produkt. Denne singleten er laget av 3 forskjelllige funksjonsmaterialer. Totalt en lett, luftig og meget elastisk og behagelig topp. Forveksles ikke med en ettersittende såkalt tank-top. Luflommer i strukturen forhindrer at stoffet klistrer seg til huden på svette varme dager. De hydrofobiske fibrene gjør at stoffet tørker fort. De spunnede garnene medfører allikvel at strukturen absorberer fukt, og dette er grunnen til høy grad av opplevd komfort.

Swix Motion Performance singlet W – Sporten Beitostølen

Swix Motion Performance singlet W | Sporten Beitostølen

Swix Motion Performance Singlet er enveldig elastisk, lett, luftig og teknisk avansert treningssinglet til dame. Et fleksibelt og anvendelig trenings, tur og fritidsplagg av ypperste kvalitet, for tilnærmet ubegrensde bruksområder og aktivitetsnivå, uansett sesong. Egner seg for nær sagt alle med aktiv livsstil, uansett foretrukkne aktivitet. Smal og fin passform.

Swix Carbon singlet W – Sporten Beitostølen

Swix Carbon singlet W | Sporten Beitostølen

En løs topp/overdel med luft mellom hud og tekstil vil alltid oppleves svalere under varme forhold enn et kroppsnære produkt. Denne singleten er laget av 3 forskjelllige funksjonsmaterialer. Totalt en lett, luftig og meget elastisk og behagelig topp. Forveksles ikke med en ettersittende såkalt tank-top. Den er heller ikke en løs maraton singlet. Luflommer i strukturen forhindrer at stoffet klistrer seg til huden på svette varme dager. De hydrofobiske fibrene gjør at stoffet tørker fort. De spunnede garnene medfører allikvel at strukturen absorberer fukt, og dette er grunnen til høy grad av opplevd komfort.

Swix Carbon Singlet W – Brekke Sport

Brekke Sport – Din faghandel på sport. Swix Carbon Singlet W

En veldig elastisk, lett, luftig og teknisk avansert trenings singlet.

En løs topp/overdel med luft mellom hud og tekstil vil alltid oppleves svalere under varme forhold enn et kroppsnære produkt. Denne singleten er laget av 3 forskjelllige funksjonsmaterialer. Totalt en lett, luftig og meget elastisk og behagelig topp. Forveksles ikke med en ettersittende såkalt tank-top. Den er heller ikke en løs maraton singlet. Luflommer i strukturen forhindrer at stoffet klistrer seg til huden på svette varme dager.

De hydrofobiske fibrene gjør at stoffet tørker fort. De spunnede garnene medfører allikvel at strukturen absorberer fukt, og dette er grunnen til høy grad av opplevd komfort.

Swix | INTERSPORT.NO

Swix | Enkel retur | Kjøp nå hos INTERSPORT.NO

Keywords: swix singlet dame