Uridom for kvinner

Produktløsninger – Coloplast Norge

Les mer om våre innovative produkter innen kontinens. Her finner du informasjon om kateter, uridom, urinposer og analirrigasjon.

Hvordan sette på uridom og urinpose – Coloplast Norge

Bruksanvisning og video for hvordan man setter på uridom og urinposer. Lær mer om hvordan du bruker produkter som Conveen Optima Security+ og Active.

Bruksanvisning og video for hvordan man setter på uridom og urinposer. Lær mer om hvordan du bruker produkter som Conveen Optima Security+ og Active.

Veiledninger til kateterisering for kvinner – Coloplast Norge

Kateterisering for kvinner | Veiledning – Coloplast Norge

Se videoer med veiledning og bruksanvisning for hvordan man kateteriserer som kvinne. Du kan også bestille gratis vareprøver på engangskateter til kvinner.

Uridomer og inkontinenshjelpemidler – Apotek 1

Apotek 1

Ved urininkontinens finnes det flere hjelpemidler for å lette på plager som ofte følger med dette. Her finner du et utvalg av uridomer, urinposer, tester og …

Løsninger for hjemmeboende pasienter – B. Braun Medical AS

Løsninger for hjemmeboende pasienter

Intermitterende, korte urinkatetre for kvinner … Urimed® Vision uridom for menn med urininkontinens. Tilgjengelig i forskjellige diametre og lengder …

For pasienter med urinretensjon, inkontinens og urinkontinensporblemer.

Inkontinens – Velg riktige produkter | Lørenskog Bandasje

For de som det ikke er mulig å hjelpe, må man ta i bruk utstyr som uridom, … Tena har utviklet diskre beskyttelse til både kvinner og menn, som ser ut som …

Inkontinens vil si at en har en ukontrollert lekkasje av urin eller avføring. Hos oss får du den hjelpen du trenger og de riktige produktene.

Kateter – Både for menn og kvinner – Bestill i dag – Abbott

Kateter – Både for menn og kvinner – Bestill i dag

Urifix til Feste av Uridom 3cmx5m Varenummer: 4580 Logg inn for pris/bestilling På lager · Les mer. Holder urinkateter (midje) plus.

Kateter til kvinner og kateter til menn har vi i sortimentet. Urinposer kan koples til kateter.

Urinlekkasje hos eldre – NHI.no

Hos kvinner foreligger en av følgende typer urinlekkasje: … Slikt utstyr kan for eksempel være bleier, uridom, truser, lakenbeskytter etc.

Conveen EasiCath kateter, Nelaton for kvinner 20 cm, CH 16 …

Laveste pris for Conveen EasiCath kateter, Nelaton for kvinner 20 cm, CH 16, 25 stk

Conveen EasiCath kateter, Nelaton for kvinner 20 cm, CH 16, 25 stk … Conveen Optima standard uridom 25 mm silikon 30stk. Spar 2,60 kr.

Priser fra 419,- | Finnes hos Farmasiet | 25

Keywords: uridom for kvinner, uridom for menn