Derfor bør du ha navnelapper og strykemerker på plass fra dag én

Nybakte foreldre har ekstremt mye å holde orden på, og selvfølgelig er navnelapper ikke det som står aller høyest på prioriteringslisten. Samtidig kan det være smart å sørge for at du har enkle løsninger for merking tilgjengelige fra dag én, slik at du kan skape orden og system.

Moderne navnelapper er enkle å bruke

Til å begynne med er det viktig å være klar over at moderne navnelapper er svært enkle å bruke, i og med at selvklebende alternativer er førstevalget for de fleste foreldre. Slike navnelapper fester du enkelt på noen sekunder, og de kan brukes til både klær, sko, matbokser og mye mer. De selvklebende navnelappene er relativt hardføre, og klarer vask på middels høy temperatur.

Ved å hele tiden ha de vanlige klistrelappene tilgjengelige hjemme, er det enkelt å merke ting med en gang du har kjøpt de. Da unngår du å måtte ta skippertak med merking, samtidig som du har sørget for at ting er trygge fra første dag.

Strykemerker har fortsatt en funksjon i 2023

Selv om selvklebende navnemerker er det enkleste alternativet, finnes selvfølgelig de klassiske strykemerkene fortsatt på markedet. De har også uten tvil en rolle å spille, når det gjelder plagg som skal vaskes ved høye temperaturer. Strykemerker som er påført riktig vil ha en levetid som i praktikken tilsvarer levetiden til plagget, derfor passer disse merkene godt til plagg som ofte må vaskes ved høye temperaturer.

En miks av de to kategoriene merker er oftest det beste alternativet. Da kan standard klistremerker være førstevalget i hverdagen, og så kan du komplettere med strykemerker når det er nødvendig. Da får du i både pose og sekk – og det blir enkelt å merke alle plagg og alt utstyr. Det kan gjøre hverdagen ganske så mye enklere, og du har kanskje fjernet i hvert fall noen små irritasjonsmoment fra den hektiske timeplanen.