Tre gode tips til hverdagens gleder

Et stort antall nettbutikker tilbyr for tiden et bredt spekter av leveringsmetoder. Noe av det vanligste nå for tiden er å få pakken levert til en pakkebutikk, fordi du enkelt kan hente produktene dine når det passer deg. Alternativet er ekstremt jevnt, og til og med det rimeligste fraktalternativet.

Du kan alternativt velge å få bestillingen levert dit du bor eller til din jobbadresse. Fraktalternativet er i gjennomsnitt litt mer kostbart, men på den annen side super problemfritt. Det billigste alternativet for frakt kan ikke motbevises å være å hente produktene selv, noe som dessverre avhenger av om du er i nærheten av nettselskapets hovedkontor.

Leveringstiden er veldig viktig dersom du trenger dine nye varer innen kort tid, så det er selvsagt på sin plass at vi ser nærmere på forventet leveringsdato for den aktuelle varen.

Et stort antall nettbutikker garanterer 1 ukedag levering på en rekke av deres produkter, som imidlertid står og faller med bestillingen som legges tidligere enn et gitt tidspunkt, slik at de har en sjanse til å få bestille hoppet permisjon før pakkeansatte drar hjem.

Noen få nettbutikker tilbyr gratis levering, men ofte under forutsetning av at det bestilles for et nøyaktig beløp. I tillegg må du ta den billigste typen frakt, som ofte – dersom du er i nærheten av Roskilde, Nakskov eller Fredensborg – vil være å få fraktselskapet til å kjøre bestillingen til et hentepunkt.

Bestill hjem til der du bor eller ut på jobb

Det er nå stort sett overkommelig for forbrukere å vurdere prisnivået på ulike e-butikker og mange nettbutikker har kunne ikke la være å redusere utsalgsprisene på mange av deres produkter – for babyer og barn, men også for damer og herrer – kolossalt, og noen ganger til og med garantere gratis levering.

Men det kan fortsatt være lønnsomt å sammenligne opptil flere nettforhandlere etter en rabatt før du fullfører handlen, slik at du er godt informert om å få den rimeligste prisen.

Du må bare være på vakt at hvis en internetthandler markedsfører et produkt for salg til en salgspris som er mystisk beskjeden, så er dette ofte en egenskap som viser et uredelig internettselskap. Kjøp med kort er i hvert fall omfattet av en ordning som bistår deg som kjøper mot uærlige nettlagre.

Generelt sett er vi for transaksjoner med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du vurdere en betalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i den grad du heller vil betale regningen i flere omganger.

Før folk handler i en nettbutikk kan du tross alt granske nettbutikkens forretningsavtale, men det er noen ganger ikke spesielt spennende.

Et annet alternativ kan derfor være å merke seg om nettbutikken støttes av e-merket, da dette skal være et bevis på at nettbutikken overholder gjeldende dansk lovgivning og at nettbutikken fra tid til annen overvåkes av advokater som forstår vilkårene. I tillegg tilbys du muligheten til å bli assistert dersom du støter på utfordringer i kjøpsprosessen.

I tillegg anbefaler vi at du tar hensyn til de primære forholdene som kan ha innvirkning på bestillingen, for eksempel byttepolitikken nettselskapet lover. I den sammenheng er det også viktig at du fortsatt beholder fakturaen din, slik at du kan bekrefte kjøpet en gang til, uansett om du handler til en dame eller en herre.

Sjekk om nettbutikken støttes av e-merket

Trustpilot gir jevnlige nyttige løsninger for å tolke refleksjonene til en stor gruppe andre kunder og derved anbefales det at du observerer nettforhandlerens anmeldelser før du bestiller.

Facebook gir deg på samme måte ganske tiltalende sjanser til å få et inntrykk av nettbutikkens kundefokus. Her er det faktisk nettlager som gjør det mulig å lage en vurdering av bestillingsprosessen, som også bør brukes til å vurdere tidligere kunders erfaringer.

Dette nettstedet er finansiert av reklame. Vi samarbeider med ulike internettselskaper der vi markedsfører butikkenes tilbud, og krever inn betaling dersom de besøkende vi videresender gjør en transaksjon.

Instruksjoner om tilbud og internettselskaper oppdateres ofte, men vi kan ikke gi garantier mot endringer som er gjort etter at vi sist oppdaterte dataene som ble brukt.